INFOMAST

...geeft altijd oogcontact met uw klant

Gemeenten

• U kunt direct communiceren met uw inwoners. Koopzondagen, braderieën, omleidingen, verkiezingen, exposities, voorstellingen, noem maar op!

• U kunt via internet, met behulp van computer, laptop of tablet elke gewenste boodschap plaatsen wanneer u wilt.

INFOMAST beschikt over een eigen opmaakstudio, waar ze u graag helpen met uw ontwerp. Ook zou u verschillende opmaken tot uw beschikking kunnen krijgen, die u dan in kunt zetten op de door u gewenste tijdstippen.

Voor gemeenten is het belangrijk te weten dat INFOMAST zorgdraagt voor de aanschaf en het onderhoud. U wordt compleet ontzorgd. In ruil daarvoor krijgt INFOMAST de reclamerechten en het recht tot exploitatie, waarbij u als gemeente ook nog 20% van de zendtijd tot uw beschikking krijgt...

Indien er ruimte beschikbaar is, zal INFOMAST ook weer en nieuwsberichten tonen en ook Goede Doelen en charitatieve instellingen de gelegenheid geven zich kosteloos te presenteren!

Wat dacht u ervan om, wanneer u als gemeente zelf niet alle zendtijd nodig heeft, bijvoorbeeld aan het theater ruimte ter beschikking te stellen, of misschien de sportclubs? Zolang het niet concurrerend is denken wij graag met u mee! Op die manier kunt u een nog grotere maatschappelijke bijdrage leveren.                                                                                                                                                                                                                                                                  

       Bijsterhuizen 3133
       6604 LV  Wijchen

       T. 024 - 38 12347
       F. 024 - 38 12340
       E. info@infomast.nl
       KvK nr. HR 10031209
Disclaimer

INFOMAST staat niet garant voor de recentheid, correctheid of volledigheid van de verstrekte informatie, noch aanvaardt zij enige verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de informatie.
Schadeclaims tegen INFOMAST voortvloeiend uit het gebruiken of niet gebruiken van de verstrekte informatie, of het gebruiken van incorrecte of onvolledige informatie worden niet behandeld in zoverre deze niet het gevolg zijn van enige opzettelijke of ernstige nalatigheid van de kant van INFOMAST.
De aangeboden producten, diensten enz. zijn niet bindend en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

INFOMAST behoudt zich het expliciete recht voor gedeelten van pagina's of de gehele website te wijzigen of te verwijderen, en de gehele of gedeeltelijke publicatie van de website in te trekken, zonder voorafgaande kennisgeving.